Hoppa till sidans innehåll

Hindergrupper

06 FEB 2017 13:01
Hinderna på Flyinge måste grupper som hanterar och sköter dom dem.
  • Uppdaterad: 27 DEC 2017 12:11

Ordförande har ordet. 

Hej alla medlemmar!
Hoppas att inledningen på 2017 har varit bra. Under detta år kommer vi ju bl.a. att anordna en msv/svår klass i slutet av juni. Vi i styrelsen har funderat fram och tillbaka kring hur vi i föreningen kan hjälpas åt att fördela arbetet med maratonhinderna. Under de gångna åren har detta arbete gjorts på lite olika sätt. Den metoden som trots allt fungerat bäst var den när vi hade olika hindergrupper med en huvudansvarig. Vi vill därför gå tillbaka till detta sätt att sköta hinderna.

Vi önskar alltså att man skickar ett mail till: This is a mailto link och där anmäler man vilket hinder man skulle vilja vara med och ta hand om. Gör detta senast den 10/2-17Efter den 10/2-17 så kommer vi att sätta ihop ett förslag utifrån inkomna önskemål.
Detta kommer presenteras på årsmötet den 12te.

Man kan gärna gå ihop några stycken personer per hinder om man redan nu vill det och maila samtliga namn och vilket av nedanstående hinder man vill ta hand om. Jenny Steen kommer att fortsätta att ha övergripande ansvar för alla hinder och det kommer också att vara ifrån henne man får en beskrivning på vad som ska göras i resp. hinder.

Om det är större saker som behöver åtgärdas i något hinder så får vi naturligtvis gå ihop en större grupp och göra det även om det inte är i just det hinder som man själv ansvarar för.

Företrädesvis så räknar vi med att personer som under det gångna året var knutna till något ekipage som antingen hade kuskkort eller som tävlade för föreningen ska ställa upp och ta ansvar för hinderna.

Följande hinder kan man anmäla sig till:
Naturhindret (gamla Pronutrin)
Sagoslottet
Micke Nord/Setrahindret (måste ha ett bättre namn! Någon idé?),
Vattenhindret
Flyingehindret
Finskahindret

Annelie

Skribent: Håkan Still
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånska KS - Ridsport
Ellestadsvägen 21
27593 Sjöbo

Kontakt:
Tel: 0737016966
E-post: info@skanskakorsalls...

Se all info